INFOBLAD

INFOBLAD MAJ- JUNI

Vi närmar oss terminsslutet och vill ge ut lite info om kommande aktiviteter.

Sista datum att säga upp sin ordinarie ridplats är 13/5. Om du inte meddelar något förutsätter vi att du vill ha kvar din plats till höstterminen. Det kommer att bli förändringar gällande några grupper och de berörda kommer att bli kontaktade av Evelina eller Camilla. Har du funderingar eller önskemål så tveka inte att prata med någon av oss.
Vårterminen slutar 15/6 därefter börjar sommarlägren och hästarna hyrs ut under sommaren (Se facebook, hemsidan eller anslag i stallet). Höstterminen börjar v 33.

Några nya alternativ finns att välja på tex om du vill rida extra eller om du inte vill binda upp dig en hel termin:

- Nybörjargrupp för vuxna: För dig som inte har någon ridvana eller mycket liten 5 ggr 850:-

- Träningsgrupp: Här är man färre till antal i gruppen och du kan skräddarsy dina lektioner i dressyr eller hoppning 4 ggr 1000:-

- Rida 5 ggr: Ridning i specialgrupp max 6. Du köper 5 lektioner åt gången 1200:

- Terrängridning: Här testar man olika hinder ute i naturen. Grupper anpassas efter nivå. 4 ggr. (mer info kommer)

Viktig nyhet för alla ridande / medlemmar. Vi kommer endast att skicka fakturor via mail from augusti. Om du inte har angett någon mailadress eller har ny måste du meddela senast vecka 32. Om du fortfarande vill ha fakturan via post kommer vi ta ut en avgift för porto. Om du av någon anledning inte har mailadress får du kontakta personalen.

Snart kommer tjänstgöringslistorna för dansveckan ut. Kom ihåg att du själv måste hitta ersättare eller byta med någon om du inte kan på det utsatta passet. Din insats är otroligt värdefull för klubben!!

För närvarande är det 11 ridskolehästar i stallet samt att vi har en inlånad häst, Ezmeralda 6 år. Flora är såld som privathäst. Lexus har trassel med sina ben och går inga lektioner. Metico har också fått behandling i sina ben men är på bättringsvägen.

Det finns 2 lediga stallplatser. Kontakta Camilla om du är intresserad.

Kom ihåg att hålla utkik på US anslagstavla eller på deras instagram msrk_ungdomssektion. Dom har alltid något på gång, tex kan du boka barnkalas och hyra Fanagan.

KM i hoppning anordnas av ettorna som har gymnasieridning 26/5.
En KM- klass och en clearround- klass. Kom ihåg att anmäla dig!

9-10/6 Är det läger för ryttare med funktionsnedsättning.

Fixardagen är i september, mer info kommer senare.

Nästa infoblad kommer i augusti.

Trevlig sommar önskar personalen och styrelsen!

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 14:25
Skribent: Johanna Eriksson