INFOBLAD

INFOBLAD OKTOBER

Vi välkomnar er tillbaka till ridskolan och höstterminen!

Inför höstterminen är det lite ändringar. Vi hälsar vår nyaste arbetskollega Krutis välkommen, han är ett 16-årig valack som trivs bra här på ridskolan. Idylle är såld och vi tackar henne för alla fina år på ridskolan! Theo är till salu och vi letar för tillfället efter två nya hästar till ridskolan.

Personal
Jessica jobbar som vanligt men Mia är just nu sjukskriven och Matilda Stövling är därför vikarie för Mia. En annons för ridskolechef ligger just nu ute.

Teoriveckan är vecka 41! Varje ridgrupp har fått information.

Försäljningen av Newbody har just startat och det finns kataloger att hämta på bänken innanför stalldörren. Det är en viktig inkomstkälla för klubben, det finns inget minsta försäljningskrav men alla hjälps åt och säljer så mycket man kan.
Försäljningen pågår tom 23 oktober då ni måste lagt in er order. Varorna beräknas komma v.45
Efter avslutad försäljning och leverans av varorna ut till era kunder, betalas pengarna in på bg 456-4100 senast 27 november! Kom i håg att tydligt ange att inbetalningen gäller Newbody samt säljarens namn.

Anläggningsavgift
Vill du lösa anläggningsavgift för din häst under höstterminen, skicka ett mail till ridskolan så får du inloggningsuppgifter till bokningssidan och en faktura.

Ungdomssektion
Under höstlovet kommer US att anordna höstfrisering 30/10 och en lekkväll 1/11.
Boka in JULSHOWEN 14 december! Vill du vara med på julshowen så går det nu att anmäla sig på anslagstavlan i stallet.

Ett stort grattis till de som tävlat lag i ponnyallsvenskan och dressyrallsvenskan till fina placeringar. Vi vill även önska er lycka till i sista omgången!

Under året har styrelsen uppdaterat reglerna på ridklubben, du hittar dom på anslagstavlan och på hemsidan.

Ha en fortsatt fin höst, hälsningar personalen och styrelsen!

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 14:25 Skribent: Johanna Eriksson