Om US

US är ungdomarnas sektion. Vi har egna stadgar, egen ekonomi och egna årsmöten. Alla medlemmar upp till 26 år tillhör US. Styrelsen för 2021 ser ut såhär:

Tilda Wiksten-Jonsson (ordförande)

Amanda Hallgren

Maja Kullander

Ebba Päbel

Olivia Lissdaniels

Jasmine Eriksson

Cajsa Torris

Maja Halvarsson

Styrelsen ordnar roliga aktiviteter för de yngre medlemmarna i klubben. Med pengarna vi får in köper vi ny utrustning och ibland bidrar vi med hästar.

Varje år runt Lucia anordnar vi MSRK:s julshow som brukar bli en uppskattad och lyckad tillställning där medlemmar i alla åldrar medverkar. Det blir bl.a. barnens egen teater, maskeradhoppning, uppvisning av stallbästis och luciatåg. Andra aktiviteter som styrelsen anordnar är t.ex. övernattningar, påskfriseringar och filmkvällar. Du kan läsa mer om våra aktiviteter under aktuella aktiviteter eller kolla vad som är på gång i aktivitetskaledern. Bilder från allt kul vi hittar på kan du se i vårat bildarkiv.

Uppdaterad: 24 SEP 2017 21:40 Skribent: Linnéa Magnér