Info HT-20

Information höstterminen 2020

Lite ändringar i verksamheten som kommer att infalla till hösten

Uppsägningstid: För att vi ska kunna planera in lektioner och grupper lämpligt och försöka ge så många som möjligt plats att rida ändrar vi nu om uppsägningstiden. Ni måste nu meddela en termin i förväg, t.ex  om du inte vill rida höstterminen måste du säga upp din plats innan vårterminen slutar v24. Vill du inte rida vårterminen måste du även där säga upp din plats innan höstterminen slutar v51. Annars binder du upp dig att betala för din plats en termin till. Uppsägning sker via mail This is a mailto link

Lektionstider: Från och med höstterminen 2020 kommer alla lektionsgrupper  (med undantag för ponnyskola och handikapp) nu vara 60 minuter lång,  priser är 235kr för senior och 145kr för junior. Speciallektionerna gör vi inga ändringar på. Det är bra om man kan vara på plats ca 20minuter innan sin lektion och börja göra iordning sin häst.

Rida igen:  Vi förstår att det är tråkigt att missa sin ridlektion pga sjukdom eller annat, men att rida igen sin lektion är en väldigt svår uppgift för oss att lösa, grupperna vi har är ofta fulla och det blir väldigt kort om tid att höra av sig till den som har en ridning innestående. Det är svårt att planera in med hästarna och hur dom ska motioneras och svårt att hitta en lämplig grupp för just denna elev.  Vi har även kikat lite på hur det funkar i andra sporter och väljer därför att plocka bort rida igen regeln (om man inte kan visa upp läkarintyg eller dylikt)  Ni som har innestående ridningar denna termin kommer att få rida igen dom gångerna.

Har ni några förslag på alternativa ändringar eller önskemål? Skriv gärna nedan och lämna in, endera till personalen eller lägg i postlådan utanför kontoret. T.ex ( Rida fler ggr i veckan, mera specialgrupper, längre lektioner, mera teori etc.)

Tack för att ni finns och gör våran ridklubb bättre😊   // Med vänlig hälsning Personalen