INFOBLAD

Infoblad Februari - Mars

PERSONAL

Vi vill välkomna Linnéa som ny verksamhetschef. Hon jobbar heltid tsm med Jessica, behöver ni komma i kontakt med Linnéa går det att nå henne på 0729309211.

HÄSTAR
2 Nya hästar har köpts in. Ulla-Maja 6 år ca 155cm och Muffin 13år 125cm.  Vi planerar att köpa in några fler så att verksamheten kan öppna upp till 100%

KOMMANDE AKTIVITETER
 Under sportlovet har US en pysseldag och en övernattning. För anmälan eller frågor hör av er till Maja 0705427471

Det kommer också anordnas en hoppträning den 24/2 för Linnéa, en grupp för ponny och en för häst. För anmälan eller frågor hör av er till Linnéa 0729309211

PRIVATLEKTIONER
Nina och Ingela kommer att ha träningar varannan onsdag, Nina ojämna veckor och Ingela jämna.

Verksamheten

Vi har under v7 startat upp lite ridlektioner och kommer inom kort starta upp fler och fler eftersom. Vi kommer att höra av oss till er ridande så fort eran grupp är på gång.

Vi har några lediga stallplatser, kontakta personalen för mer info.

KLUBBKLÄDER -  finns att beställa på:https://www.prima4you.se/din-klubbforening/malungsalens-ridklubb-c-521-1.aspx

Övrigt

Det kommer att startas upp ett instagram konto inom kort. Där kan ni följa hästarnas vardag och vad som händer hos oss.

Årsmöte tog plats den 15/2 och vi välkomnar nya styrelsemedlemmar och tackar dom föregående för denna tid.

I stallet har det blivit lite ändringar, b.la så har alla hästar nu ett nummer så man lätt kan hitta åt rätt utrustning. På anslagstavlan direkt till vänster kommer det att sitta uppe ridlektionslappar så att man själv enkelt kan se vilken häst man ska ha och vad vi kommer att göra under lektionen.

Kom ihåg att lämna återbud via telefon eller mail senast 14.00 den dagen du rider. Du har själv ansvar, inom 4v  att boka tid för att rida igen!!

Medlemsavgift & Anläggningsavgift
Kom ihåg att det är viktigt att betala medlemsavgiften eftersom en olycksfallsförsäkring ingår!

För dig med egen häst, kom ihåg att betala in anläggningsavgiften för vårterminen 2020

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 14:25 Skribent: Johanna Eriksson