Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Det gick undan när tre lovande unga kuskar visade upp sportkörning på mässarenan under Sweden International Horse Show på lördagen i en uppvisning presenterad av Svenska Ridsportförbundets körkommitté.
 
Fyra unga ryttare och fyra unga Grand Prix-hästar gjorde upp i den stora finalen på lördagen. Unga ryttaren Lina Dolk segrade återigen och Emma Jönsson och Gerion vann klassen för unga Grand Prix-hästar.
 
Svensk seger i hoppning, världscupfinal för islandshästar och Arena Youth Tours höstfinal var bara några av höjdpunkterna på Friends Arena under fredagen. Läs mer här!
 
Ridborgarmärket är en riktig ridsportklassiker. I årets upplaga blev det Salaortens Ryttarförening som lockade flest märkestagare och föreningen hyllades på fredagen av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
Working Equitation, eller WE, är den snabbast växande ridsportgrenen i Sverige. Två av landets främsta WE-ryttare var under fredagen på plats för att visa upp denna mångsidiga gren på Sweden International Horse Show.
 
Hanna Etzner är Årets hästskötare, ett pris som delas ut i samarbete med ATG för att hästskötare är en av de viktigaste kuggarna i varje ridsportteam. Nu finns guldkornen från Ryttargalan i ett sammandrag producerat av Kanal 75.
 
Under fredagen visades en rad olika ridsportgrenar på mässarenan under Sweden International Horse Show. Bland annat presenterade Svenska Ridsportförbundets dressyrkommitté paradressyr.
 
Under Sweden International Horse Show bjuds publiken inte bara på tävling och show på huvudarenan, utan även på mässområdet finns ett fullspäckat program fullt av kunskap och inspiration. På fredagen var det uppvisning i voltige.
 
Nedräkningen till Longines Global Champions Tour Stockholm har börjat och nu är datumen klara för sommarens stora hästfest i Stockholm.
 
Svensk ridsport har haft ett helt makalöst medaljår med bland annat OS-guld, Paralympics-silver och EM-brons. På torsdagskvällen hyllades medaljörerna traditionsenligt av Svenska Ridsportförbundet under Sweden International Horse Show.
 
- Jag är en helt vanlig ridlärare som har detta som en livsstil och kall. Det säger Anna Ringholt från Åby Ridklubb i Norrköping, Årets ridlärare 2021.
 
En av Sveriges största föreningar, kvalitetsmärkt ridskola och rent av Nordens största fritidsgård. Djursholms Ridklubb är Årets ridskola 2021. - Det är fantastiskt kul och resultatet av många års idogt arbete, säger ridskolechef Eva Ulf.
 
OS-guldet i Tokyo, det första för svensk hoppning på närmare 100 år, var ingen tillfällighet. Frågan är inte längre när Sverige blir världsledande, utan hur vi behåller positionen i toppen. ”Hoppsportens vision 2030” ska ge svar på just det.
 
Det svenska hopplandslaget är en av 13 kandidater som är nominerade till Radiosportens Jerringpris för 2021.
 
Ryttargalan 2021 hade massor att fira där hopplagets historiska OS-guld lyste allra starkast och hoppningen kammade hem fyra priser och årets bragd. Här kan du se ett sammandrag från Ryttargalan 2021 producerat av Kanal 75.
 
12

 

Följ Ungdomssektionen på instagram

sisu

 

sponsorhuset 

Handla från kända nätbutiker genom Sponsorhuset.se
Både du och föreningen får pengar vid varje köp

 

Postadress:
Malung-Sälens RK - Ridsport
Ridhusvägen 12
78291 Malung

Kontakt:
Tel: 028013690, 028013393
Fax: 028013690
E-post: malungs.ridklubb@tel...

Se all info