Nyheter från SDF

Välkomna att anmäla era lag till vårens serier!

Nu är tid att förbereda sig inför tävlingssäsongen och vi erbjuder två digitala föreläsningar som kan hjälpa till!

Välkommen till denna digital dag om att arrangera tävling! Det är alltid en massa att tänka på och att ordna som tävlingsarrangör och i dessa tider krävs det än lite till av oss för att vi ska kunna göra "säkra" arrangemang!

Covid-19 och ridsporten

(2021-02-01 21:37)

Norr Amsbergs Ridklubb i Borlänge söker verksamhetsansvarig och ridlärare.

Kallelse årsmöte 2021

(2021-01-26 16:15)
Dalarnas Ridsportförbund kallar till digitalt årsmöte måndagen den 29 mars kl 19.00. Med stöd av RF-SISU Dalarna genomförs mötet digitalt i programmet Easymeet. Detaljerad information sänds till klubbarna och till anmälda ombud.

Vi välkomnar nya och "gamla" grönt korthandledare till utbildning/fortbildning och erbjuder utbildning den 25 januari 2021, klockan 18-21. Nu även ett kursdatum i februari, tisdagen den 23 februari!

Välkomna till 2021 års repetitionskurs som detta år kommer att ske digitalt den 23 januari.

Med anledning av den förändrade smittskyddssituationen måste vi skjuta fortbildningen fram i tiden. Ny dag kommer så snart möjlighet ges.

Årets sista lokala tävlingar i Dalarna reds den 7 november hos Avesta Ridklubb och hos Aspeboda Ridklubb! Efter en lång avbruten säsong kunde de fem pristagande klubbarna utses!

Nu är ponny SM över och det var många fina ritter i Helsingborg och i Skövde av alla våra dalaekipage. Två ekipage från Säterbygdens Ridklubb fick klättra upp på prispallen, Vilda Nygren och Elin Andersson, stort grattis!

Återigen bjuder vi in till Ryttarutveckling nivå 2! En satsning som möjliggörs av FOLKSAM och i Dalarna av Leksandsbröd.