Följ sidan "Nyheter från ridskolan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från ridskolan

INFOBLAD November

Verksamheten

Vi startar upp efter lovet med NO STIRRUP NOVEMBER! Alltså en hel månad med balansen i fokus och ridning utan stigbyglar.

Vi vill påminna om att vill ni säga upp eran plats inför nästa termin ska det göra senast V51!

Det är mkt barn och ungdomar som hänger mycket hos oss nu vilket vi tycker är superskoj, stallet är till för alla och det är så roligt att mer och mer är här och bara umgås. Det betyder också extra tryck på cafeterian och senaste tiden har det varit väldigt stökigt där uppe, vi ber er föräldrar om hjälp att se till att det ser snyggt ut även efter att barnen varit på plats.

KLUBBKLÄDER -  finns att beställa på:https://www.prima4you.se/din-klubbforening/malungsalens-ridklubb-c-521-1.aspx

HÅLL UTKIK PÅ ANSLAGSTAVLOR, HEMSIDAN OCH FACEBOOK FÖR INFO.

US

Pågrund av covid-19 så ställs den populära julshowen in, US kommer ist att erbjuda ett luciatåg till alla som vill vara med.

Medlemsavgift & Anläggningsavgift
Ni som rider på anläggningen och är medlemmar utöver ordinarie verksamhet, efter årsskiftet är det dags för nya avgifter så hör av er till ridskolans mail redan nu så blir det fakturerat enligt önskemål. Swisha INTE medlem eller anläggningsavgiften.

Personal

Vi välkomnar Sofie Andersson till personalstyrkan. Fia jobbar deltid och kommer ta över efter Jessica när hon går hem på mammaledighet.

Höstterminen slutar v51.

Under Julledigheten kommer det finns möjlighet att hyra häst/ponny av oss info om det kommer upp på anslagstavlorna.

Inga nyheter är skapade

E-post: malungs.ridklubb@telia.com