Följ sidan "Nyheter från ridskolan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från ridskolan

Infoblad Januari

Verksamheten

Välkommen till en ny termin, terminen drog igång vecka 2.

En ny ridgrupp har startats upp och det är väldigt fullt i grupperna, ströplatser för vana ryttare finns i både ungdom och vuxengrupper. Vi har fortfarande mycket elever på kö och hoppas på att kunna starta upp ännu fler grupper. Vi har just nu 20 lektioner i veckan plus handikapp och lite helg ridningar.

Vi har stora problem med underlaget i ridhuset, det jobbas hårt på att åtgärdas.

KLUBBKLÄDER -  finns att beställa på:https://www.prima4you.se/din-klubbforening/malungsalens-ridklubb-c-521-1.aspx

HÅLL UTKIK PÅ ANSLAGSTAVLOR, HEMSIDAN OCH FACEBOOK FÖR INFO.

US

Inget att rapportera

Medlemsavgift & Anläggningsavgift
Ni som rider på anläggningen och är medlemmar utöver ordinarie verksamhet, efter årsskiftet är det dags för nya avgifter så hör av er till ridskolans mail redan nu så blir det fakturerat enligt önskemål. Swisha INTE medlem eller anläggningsavgiften.

Personal

Fia jobbar nu heltid och har en hel del lektioner. Vi välkomnar också Alma till personalskaran som jobbar timmar på fredagar.

Övrigt

Mycket förfrågningar om extra aktiviteter har kommit in, vi avvaktar lite med tanke på covid-19 men har mottagit allas förslag och tycker det är superkul med ett sånt stort engagemang ifrån alla medlemmar.

Ett digitalt årsmöte börjar planeras, har ni förslag till nya styrelsemedlemmar?

Maila valberedningen Åsa Jonsson eller Ann-Louise Eklund.

Följande gäller angående covid-19.

Syskon och kompisar stannar hemma!

Max 1 medhjälpare per person om behovet finns.

Försök att vara effektiv med din tid, stanna inte och titta på andra lektioner, åk hem när ni är klara.

2 meters avstånd på läktaren

Max 15 personer samtidigt i stallbyggnaden

Cafeterian är stängd!

Stanna hemma vid minsta symptom

Sprita och tvätta händer noga och ofta.

Tack för eran hjälp

Inga nyheter är skapade