Följ sidan "Nyheter från ridskolan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från ridskolan

INFOBLAD Augusti

HÄSTAR.

Mycket nytt i stallet, 5 nya hästar har tillkommit i personalstyrkan och 4 st har lämnat! Vi letar aktivt efter en ponny till.

KOMMANDE AKTIVITETER
 Augusti månad kommer Mia Grane tillbaka för en härlig helgträning och i september har vi den stora möjligheten att få hit Helena Lundbäck för en träningshelg, Helena har ridit i landslaget och tävlat och tagit medaljer i alla stora mästerskap. EM,VM och OS!

Verksamheten

Några lediga ströplatser finns, annars är verksamheten full och det finns oerhört många på kö. Uppsägningstiden är förlängd så en terminsuppsägning är det nu som gäller. Det är fullt på privatsidan så även där är det nu kö 😊

KLUBBKLÄDER -  finns att beställa på:https://www.prima4you.se/din-klubbforening/malungsalens-ridklubb-c-521-1.aspx

HÅLL UTKIK PÅ ANSLAGSTAVLOR, HEMSIDAN OCH FACEBOOK FÖR INFO.

Övrigt

Dansbandsveckan är inställd och det innebär en ekonomisk smäll för ridskolan och diverse försäljningar tar plats. Har ni några förslag eller ideér på olika inkomstkällor? Hör gärna av er!

US

Inget nytt ifrån US, dom planerar aktiviteter för fullt under hösten och är även sugen på att införskaffa en ny US ponny!

Kom ihåg att lämna återbud via telefon eller mail senast 14.00 den dagen du rider om du inte kan rida den dagen.

Medlemsavgift & Anläggningsavgift
 Ny termin vilket betyder ny anläggningsavgift för er som inte betalat in helår. Hör av er till personal om ni vill ha faktura.

Välkommen till Höst-terminen 2020!! 😊

Inga nyheter är skapade