Följ sidan "Nyheter från ridskolan"

Fyll i namn och e-postadress nedan för att följa denna sida. Ett e-postmeddelande kommer då att skickas till dig när något nytt publiceras på sidan.

Nyheter från ridskolan

INFOBLAD December

Verksamheten

Vi vill påminna om att vill ni säga upp eran plats inför nästa termin ska det göra senast V51!

Det är väldigt fullt i grupperna och på kölistan men finns några platser kvar i nybörjargrupp för vuxna. Maila in vid intresse till malungs.ridklubb@telia.com

KLUBBKLÄDER -  finns att beställa på:https://www.prima4you.se/din-klubbforening/malungsalens-ridklubb-c-521-1.aspx

HÅLL UTKIK PÅ ANSLAGSTAVLOR, HEMSIDAN OCH FACEBOOK FÖR INFO.

US

Us julshow är inställd pga Covid-19.

Medlemsavgift & Anläggningsavgift
Ni som rider på anläggningen och är medlemmar utöver ordinarie verksamhet, efter årsskiftet är det dags för nya avgifter så hör av er till ridskolans mail redan nu så blir det fakturerat enligt önskemål. Swisha INTE medlem eller anläggningsavgiften.

Personal

Jessica går hem den 2/1-2021 vi önskar henne stort lycka till med lillan och hoppas att hon kommer tillbaka fort till oss.  Fia och Linnéa delar på ansvaret om lektionerna till vårterminen.

Höstterminen slutar v51.

Alla hästar är uthyrda under juluppehållet.

Ett digitalt årsmöte börjar planeras, har ni förslag till nya styrelsemedlemmar? Maila valberedningen Åsa Jonsson eller Ann-Louise Eklund.

Tack för den här terminen!

God Jul och Gott nytt år 😊

Inga nyheter är skapade