Ideellt arbete - Grönlandsstädning

Precis som tidigare år ska vi städa centrala delar av Malung under sommaren. Det är en viktig, stabil inkomst för ridklubben och jätteviktigt att man tar ansvar för sitt tilldelade pass. Det är enkelt och går fort! :)

Samling på parkeringen vid Nisskiosken (Sibylla) kl. 07.00. Arbetshandskar är det enda du behöver ta med dig. Den som är ansvarig för respektive städdag tar med sig alla redskap som krävs (redskapen finns att hämta i ridhuset till vänster innanför dörren).

Aktiviteten avslutas alltid kl. 10.00, blir man färdig tidigare så avslutar man då. Du som är ansvarig kontaktar dina medhjälpare någon dag innan för att stämma av.

Kan du inte städa vid det tillfälle du blivit tilldelat dig så kan du byta med någon av de andra från listan och detta ska du meddela till den personen som är ansvarig.

Tjänstgöringslistan hittar du ---> HÄR <---

Tusen tack!