MEDLEMSMÖTEN

Tryck HÄR för att gå med i gruppen för medlemsmöten!

På årsmötet behandlades en motion som bland annat önskade att medlemsmöten ska genomföras. Dessa kommer att genomföras av styrelsen (digitalt, på samma sätt som årsmötet, tills pandemiläget tillåter) och är öppna för alla medlemmar. Dessa är främst till för information, diskussion och frågor.

På årsmötet ställdes många frågor kring klubbens ekonomi. Styrelsen jobbar för fullt för att kunna besvara dessa under medlemsmötet.

Man får gärna ställa frågor direkt till någon i styrelsen, i facebookgruppen eller på This is a mailto link inför medlemsmötet, om man vill. Vi är alltid tacksamma och öppna för förslag och frågor!

Alla klubbens medlemmar är varmt välkomna att delta på medlemsmötet och/eller vara medlem i facebookgruppen!

Här kan du läsa underlaget till årsmötet, och protokollet för årsmötet:

Dagordning Verksamhetsberättelse Motion Årsredovisning Resultatrapport Balansrapport Veksamhetsberättelse US

--> Läs årsmötesprotokollet HÄR <--

Uppdaterad: 24 MAJ 2017 09:59 Skribent: Johanna Eriksson