Styrelsen informerar

Nedan publicerar vi ibland viktig information och uppdateringar från styrelsen.

6:e april

Ridklubben arbetar med att upprätta nya sponsorskap, framförallt i form av skyltar i och utanpå ridhuset. Hör gärna av dig om du är - eller känner någon som är - intresserad av att sponsra.

Listor över sommarens Grönlandsstädningar finns nu att läsa. Kontrollera noggrant om du blivit tilldelad ett datum och vad det innebär. Information finns på hemsidan och anslagstavlan i stallet.

De senaste åren har ridklubben haft det tufft med ekonomin. Läget förvärrades förstås dramatiskt av kvarka-utbrottet. Vi är otroligt tacksamma över gåvoauktionen i december och alla generösa bidrag och hjälpinsatser ridklubben har fått från alla möjliga håll. Läget ser dock fortfarande svårt ut. Tidigare år har alla fantastiska insatser på dansbandsveckan varit det som hållit vår ridklubb flytande, men i och med covid-19 blir även det svårt i år. Styrelsen arbetar på att hitta andra sätt och välkomnar alla idéer och förslag. Det är alltid viktigt att vi hjälps åt med allt från att ta hand om anläggningen till att sälja så mycket vi kan, men i år är det kanske mer avgörande än någonsin. Vi hoppas verkligen att detta ska bli en nystart för vår fina ridklubb och vill att alla ska få vara med på tåget! Det är mycket högt tryck på att fortsätta/börja rida just nu, och personalen gör sitt bästa för att så många som möjligt ska få göra det. Det är jätteroligt att intresset är så stort! Målet är att allt ska vara igång ordentligt när höstterminen börjar.

10:e maj är hästarna mycket tacksamma om du dyker upp på klubben för att delta i årets Fixardag! Då hjälps vi nämligen åt att bland annat sätta upp hästarnas sommarhagar och ta hand om deras hem. Vi börjar kl. 10.00 och kommer att vara klara kl 14.00. Vi bjuder på lunch och fika! Ta gärna med dig verktyg om du har. Vi hoppas på ordentlig uppslutning. Ju fler vi är som hjälps åt desto lättare, snabbare och bättre blir det!

Är du intresserad av att vara med och anordna klubbens tävling i år? Vi söker personer till tävlingssektionen! I år håller vi endast en mindre ponnytävling, så det är ett perfekt tillfälle att lära sig eller prova på att planera och genomföra tävling. I år får vi även stöd av Ilbäckens ryttarförening som kommer att arrangera tävlingen med oss. Det är viktigt för vår ridklubb att kunna ha tävlingar varje år så vi hoppas att någon är intresserad. Hör gärna av dig om du vill veta mer om tävlingssektionen.

Varma hälsningar, Styrelsen

Uppdaterad: 04 MAJ 2020 20:39 Skribent: Linnéa Magnér