Rida hos oss

Målsättning MRK

Vi arbetar för att tillhandahålla lämpliga hästar och utbildad (kunnig) personal på en trivsam anläggning. Hos oss är alla som vill umgås med hästarna och varandra välkomna hit för att kunna lära sig om hästar, ridning, tävla eller få sjukgymnastisk träning.

•   Trivsam stämning
  •   Öppenhet- tillit
  •   Vi-känsla
  •   Rökfri anläggning

MRK erbjuder:

•  Ponnyskola för barn 4-6 år
  •  Barnlektion 45 min
  •  Ungdom- Vuxen 60 min
  •  Speciallektion max 6st 60 min
  •  Speciallektion max 4st 60 min
  •  Privatlektion ensam 40 min
  •  Privatlektion 2 & 2 45 min
  • Hästhyra en dag
  • Hoppgrupp max 6st 75 min
  • Extra träning max 6st
  •  Ridning för ryttare med funktionsnedsättning

Stallet och anläggningen

Anläggningen består av ett stall, en ridskoledel och en privathästdel, ridhus och utebana. Ridskolan äger 13 hästar var av ca hälften är ponnyer. Ridhuset är uppvärmt vintertid och är 20m*40m. Vår utebana är ca 60m*90m.

Ridning

Vid ridning i 45 minuters grupp eller högre bör du komma en halvtimme innan du skall rida för att göra i ordning din häst. Du får aven beräkna tid för att ta hand om din häst sfter avslutad lektion och tillsammans med din grupp göra er stallsyssla. MSRK erbjuder alla barn att låna säkerhetsväst och hjälm gratis under sitt ridpass.

Vill du börja rida? Klicka HÄR!

Bra att veta

• Om jag inte kan komma på min lektion är det bra att ringa senast kl.14.00 och tala om detta för någon personal eller lämna meddelande på telefonsvararen.  Då får du även möjlighet att rida din timme med någon annan likvärdig grupp inom en månad från återbudet.

• Som ny ridande betalar du först för 4 st provgånger innan du bestämmer om du vill ha en fast plats i veckan.

• Uppsägning av din plats gör du till din instruktör och du har då 1 månads uppsägningstid.

• Under sommaruppehållet gör vi ett utskick till alla medlemmar med din ridtid till hösten samt serverings- och stalljourslistor (dessa finns även att läsa i stallet).  Vinteruppehållet görs oftast inget utskick utan din ridtid fortsätter som vanligt vid terminsstart om du inte meddelar annat.

Kontakt Telefon: 0280-13690

Email: This is a mailto link

Hemsida:www.malungsridklubb.se

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 17:43